28/4/09

Βγαίνει η RC των νέων Windows 7!

Στις 30 Απριλίου η RC1 των Windows 7
Ξεκινώντας από τις 30 Απριλίου θα ξεκινήσει να διατίθεται από την Microsoft η υποψήφια προς παραγωγή έκδοση του νέου λειτουργικού συστήματος, Windows 7 (ήδη έχουν διαρεύσει κόπιες άλλες αυθεντικές και άλλες πλαστές, σε torrent sites).
Η νέα έκδοση υπόσχεται ένα όμορφο και εύχρηστο λειτουργικό περιβάλλον, καλύτερη διαχείριση των πόρων του συστήματος, λιγότερες απαιτήσεις σε μνήμη και χρήση CPU, αυξημένη ασφάλεια και σταθερότητα. Εκ πρώτης όψεως, πολλές από τις υποσχέσεις φαίνεται να τηρούνται ήδη από τις beta εκδόσεις, με τους χρήστες να είναι πολύ ικανοποιημένοι από την σταθερότητα και την ταχύτητα του λειτουργικού τους - πράγμα σπάνιο για beta έκδοση!
Το νέο λειτουργικό το είχα δοκιμάσει τον Γενάρη, δεν μπορώ όμως να εκφέρω σαφή γνώμη γιατί το είχα στήσει σε εικονικό μηχάνημα, πάνω στα XP και η αποκρισιμότητα δεν ήταν και η καλύτερη - ωστόσο είχα τα πάντα: γραφικά, LAN, wi-fi κτλ...
Αν είναι καλά όσο λένε, σκέφτομαι να ξεκινήσω να τα χρησιμοποιώ σαν βασικό λειτουργικό στο laptop να δω τι ψάρια πιάνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: