6/2/09

Απάλευτος Γερμανός!


Καλά μερικοί τύποι είναι εντελώς απάλευτοι, αλλά αυτός ο Γερμανός κατάφερε και έκανε την τρέλα του πράξη! Διαβάστε, για να καταλάβετε τι εννοούμε:

Οι μεγάλες αγάπες δύσκολα ξεπερνιούνται και ο Kρίστιαν Μέιερ δεν κατάφερε ποτέ να να αφήσει πίσω του την Formula. Ο 60χρονος πλέον Γερμανός κατάφερε να κατασκευάσει ένα μονοθέσιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην καθημερινή ζωή και είναι απόλυτα νόμιμο.
Click here to find out more!Το Γερμανικό Υπουργείο Μεταφορών έδωσε τη σχετική άδεια αλλά για να γίνει αυτό ο Μέιερ έπρεπε να προσθέσει κάποια έξτρα στο μονοθέσιο του. Έβαλε φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, δείκτες φλας στα φτερά των εμπρός τροχών, χειρόφρενο στο cockpit, κόρνα, αλλά και όλους τους απαραίτητους διακόπτες στο εσωτερικό.
Τέλος, για τον κινητήρα έπρεπε να βρει κάτι που να πλησιάζει στην Formula αφού εκτός από την εξωτερική εμφάνιση ήθελε και την ουσία που δεν είναι άλλη από την ταχύτητα. Εγκατέστησε λοιπόν, έναν 4κύλινδρο turbo από Opel Calibra, o οποίος του εξασφαλίζει τελική ταχύτητα πάνω των 250 χλμ./ώρα και επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από 5 δευτερόλεπτα. (www.auto24.gr)

Φυσικά ο παλαίμαχος πιλότος μπόρεσε και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, επειδή ζούσε στην Γερμανία. Φανταστείτε, να ζητούσε αντίστοιχη έγκριση τύπου από το Ελληνικό Υπουργείο Μεταφορών...και να την έπαιρνε, φανταστείτε να πήγαινε να το περάσει ΚΤΕΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: